Hugo Hd İzle

Hugo İzle: Bu filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Hugo filminin dünyanın en iyi 100 filmleri arasında gösterilmekle kalmayıp Imdb puanı 8.1 ile boy göstermektedir. Hugo filmi gerçekten ilginç olmakla kalamayıp sürekli sizi şaşırtıcı bir film olarak göze çarpıyor. Brian The İnvention Of hugo CAbret adlı çocuk olmasına rağmen romandan esinlenerek uyarlanmıştır. Paris’in küçük duvarlar arasında ki istasyonlar arasında ki saati tamir etmeye çalışmaya başlayıp gizemli bir macerayı konuk almaktadır. Bu filmin bir en önemli özelliklerinden biri ise 3D denemesinin ilk bu filmde yapılmış olmasıdır.
2007 ‘de yayınan girmiş olan bu filmin bir kısmı fotoğraflardan oluşmasının sebebi olarakta görsel özelliklerin kelimelerden çok şey anlattığı düşünülerek kurgulanmıştır. 2008 Caldecotto Madalyasına layık görülmüştür. İyi seyirler.
 Gösterim tarihi: 02 Aralık 2011
 hdfilmizlenir puanı: 8.3/10 IMDB puanı: 8.1/10 Yapım: 2011 Oyuncular: Jude Law, Ben Kingsley, Christopher Lee, Chloe Moretz, Sacha Baron Cohen, Asa Butterfield, Michael Pitt, Mathieu Amalric Tür: Aile, Fantastik, GizemSenaryo: John Logan, Brian Selznick Yönetmen: Martin Scorsese Alternatif İsim: Hugo Cabret


Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7
Share this games :

1 yorum:

Adsız dedi ki...

1.partta sorun var , bu filmi netten izleyemiyecekmiyiz , bütün siteler aynı

Yorum Gönder