Home » , » Korku Kapanı Tek Part İzle

Korku Kapanı Tek Part İzle

Korku Kapan 4:Korku Kapanı filmindeki serilerden bağlantısı olmamasına rağmen diğer serilerinden fazla farkı yoktur. Ama gene de güzel bir film olarak gösterilen bu filmi izlerken heyacan içerisinde izleyeceğinize emin olabilirsiniz.
Konusuna gelecek olursak bir grup arkadaşların kış tatillerine gitmeyi karar alırlar. Ancak kışın ağır şartlarından dolayı yanlış bir yola sapmayla başlar. Ve dışarıda soğukta kaldıkları için bir barınak ararlar ve terk edilmiş bir sanatoryuma keşfederler. Her şey güzel giderken oranın tek sorunu olan geçmişidir. Eski hastaları bunları fazla hoş karşılamamışlardır. Ve korku dolu anlar evin içinde onlara korku kapanı olmuşlardır. Dışarıda ki hava şartları nedeniyle evin içinde mahsur kalan gençler tek kurtuluş yolu onlarla kendi fikirleri sayesinde başa çıkmaktadır. Korku dolu anlar sizi beklemektedirler. İyi seyirler.
Gösterim tarihi: 18 Ağustos 2011
hdfilmizlenir puanı: 6.2/10
IMDB puanı: 4.4/10
Yapım: 2011
Oyuncular: Dean Armstrong, Kaitlyn Wong, Tenika Davis, Glen Thompson, Sean Skene, Victor Zinck Jr., Dave Harms, Samantha Kendrick, Ali Tataryn, Dan Skene, Jennifer Pudavick, Terra Vnesa, Scott Johnson, Arne Macpherson, Blane Cypurda, Kristen Harris
Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku
Senaryo: Declan O’Brien
Yönetmen: Declan O’Brien
Alternatif İsim: Wrong Turn 4


Korku Kapanı 4 Tek Part İzle

Share this games :

1 yorum:

Yorum Gönder